Hírek

Elérhetőségek

Polgármester-Nagy Károly

                                                                       kép

 

KÖSZÖNTŐ

Alsószuha Község Önkormányzatának Képviselő-testülete nevében szeretettel köszöntök minden kedves vendégünket településünk megújult honlapján!

Megtiszteltetés számomra,hogy internetes kalandozása során felkereste községünk hivatalos weblapját és én köszönthetem elsőként honlapunkon. A honlap megújításával egyrészt az volt a célunk, hogy megkönnyítsük településünk lakosságának mindennapi ügyintézését.Ezért a jövőben megtalálhatják majd honlapunk oldalain a hivatali ügyintézéshez szükséges összes fontos tudnivalót, nyomtatványokat tölthetnek le abban bízva,hogy ez a honlap segíteni fogja a könnyebb tájékozódást, ügyeink gyorsabb és egyszerűbb intézését.

Másrészt a megújult honlapon szeretnénk az itt élőknek és a településünk iránt érdeklődő, valamint a visszatérő látogatóinknak szélesebb körű és részletesebb tájékoztatást adni a lakóhelyünk életéről.

Szándékunk szerint aki vendégként látogat a honlapra,segítséget kap abban,hogy jobban megismerje az itt élő emberek mindennapjait, a település történetét, gazdasági, kulturális, turisztikai életét, a földrajzi elhelyezkedésének köszönhető kedvező és páratlan adottságait, mindazon értékeket, amelyekre mi, Alsószuhaiak büszkék vagyunk.

A honlap megújításával kettős célt szeretnénk elérni: egyrészt bemutatjuk településünket,másrészt hasznos és fontos információk, valamint szolgáltatások közzététele révén célunk, hogy erősítsük a Polgármesteri Hivatal ügyfélbarát,szolgáltató jellegét.Elolvashatja az önkormányzat képviselő-testületének rendeleteit, normatív határozatait.

Bízom abban, hogy felkeltjük leendő vendégeink érdeklődését lakóhelyünk iránt, és pihenve, utcáinkon barangolva személyesen is megtapasztalják Alsószuha vendégszeretetét és sajátos hangulatát!

Kellemes"barangolás" , eredményes és hasznos időtöltést kívánok minden kedves érdeklődőnek! Bízom abban, hogy a kedves látogató személyesen is ellátogat településünkre, tisztelettel üdvözli Önt:

 

Nagy Károly

polgármester